Προσκλητήρια για έναν αξέχαστο Γάμο

ις προάλλες, είχα μια συναρπαστική αποκάλυψη. Από την πρόσληψή του έχει με έσπρωξε σε μια προ-γάμος νωρίς κρίση στα μέσα του ζωή. Έχω πάει ακόμη και τόσο μακριά ώστε να βγάλει τη μουσική που άκουγα όταν ήμουν δώδεκα – Paula Abdul, Milli Vanilli … Το ονομάζετε, εγώ μπορεί να βρεθεί χορό μέσα από το διαμέρισμά μου σε αυτό.

Και ξαφνικά, συνειδητοποίησα τι συνέβαινε: Προσπαθούσα να απολαύσουν τη νεολαία μου, ενώ εγώ ακόμα θα μπορούσε. Με κάποιο τρόπο, το συντομότερο που ήταν δαχτυλίδι στο δάχτυλό μου, ένιωσα τη νεολαία μου γλιστρά μακριά. Έχω ακόμα και τον εαυτό μου που αλιεύονται φορώντας ζακέτες μαλλί! Όταν, αναρωτήθηκα, πήρα αυτό το παλιό; Τότε κοίταξα κάτω, και εκεί ήταν – ότι διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ω, όχι! Σκέφτηκα. Είμαι μεγαλώνει! Είμαι παντρεύεται! Teenage σερβιτόροι σύντομα θα δικαιολογείται να μου τηλεφωνείς Κυρία μου! Aaaarg! Δεν μπορώ να κάνω αυτό! Έκανα ένα τόσο καλό νέο, ενιαίο γκόμενα! Είμαι μαζί μας “R” Kid A παιχνίδια, για να φωνάξει δυνατά!

Μόλις χθες (καλά, περισσότερο σαν τον περασμένο μήνα), ήμουν ένα τέτοιο τρελό, ανέμελο κορίτσι (ή τουλάχιστον αυτό είναι το πώς το θυμάμαι). Τότε κοίταξα στον καθρέφτη ένα πρωί, και είδα ένα παλιό, το λίπος γυναίκα σε ένα πουλόβερ ζακέτα – μια γυναίκα της οποίας η μεγαλύτερη ανησυχία σε μια δεδομένη στιγμή ήταν που μοτίβο μαχαιροπήρουνα θα ήταν πιο φιλική προς το χρήστη.

Έτσι, προκειμένου να υποχωρούν ακόμη περισσότερο σε δώδεκα χρονών κατάσταση, εγώ – όπως και όλα τα άλλα κρίση που μαστίζονται από νύφες-να-να – έχουν αρχίσει πριν από το γάμο τη διατροφή μου.

Δεδομένου ότι αν δεν ήμουν τόνισε-out και άθλια αρκετά! Τώρα είμαι προσπαθούμε να βρούμε την τέλεια αίθουσα υποδοχής όλα μόνος μου – χωρίς σοκολάτα! Έχω φάει τις μπανάνες περισσότερο από ό, τι ποτέ δυνατόν. Και όλα τα γεύματά μου περιέχει ένα συνδυασμό από τα ακόλουθα συστατικά: τα ζυμαρικά, τα κονσερβοποιημένα μπιζέλια (κρύο), μαρούλι, κάρυ, αλάτι και λίπος Δωρεάν σάλτσα μελιού Σαλάτα Ντιζόν.

Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι, από τη στιγμή που μπαίνω στο μήνα του μέλιτος μου, θα δούμε καταπληκτικά σε κάποια άκρη-baring σορτς και ένα μικροσκοπικό λίγο περικοπεί κορυφή. Και ίσως ακόμη και ο Παύλος θα συλλαμβάνονται για παράνομη πάντρεμα δώδεκα χρονών (που δεν θα ήταν αυτό να είναι δροσερά;).

Όταν ήμουν στο λύκειο, δούλευα σε ένα κατάστημα νυφικών, και ήμουν πάντα κατάπληκτος από τις νύφες που ήρθε in Ήταν όλοι τόσο τρελό και ξέφρενο.

Ξαφνικά, το καταλαβαίνω απόλυτα.

Κάλεσμα Γάμου Πληροφορίες  για τα προσκλητήρια της φωτογραφίας

Comments are closed.