Πολυτέλεια στο Γάμο σας

Κατά την παραγγελία προσκλητηρίων αυτές έχουν εκτυπωθεί με τη μέθοδο της θερμογραφίας που κοστίζει μόνο ένα μέρος της μεθόδου χαρακτικής. Θα έχετε επίσης πολλές περισσότερες επιλογές των σχεδίων και των εγγράφων κατά τη χρήση θερμογραφίας.

Κάλεσμα Γάμου 22272

Οι προσκλήσεις σας τυπώνονται με μαύρο μελάνι το οποίο έχει ήδη περιληφθεί στο κόστος. Θα υπάρξει επιπλέον χρέωση για κάθε τύπο στοιχείου τυπωμένα σε έγχρωμο μελάνι ή αλουμινόχαρτο. Κατά την παραγγελία προσκλητηρίων, κάρτες λήψης, κάρτες απάντηση, informals, κλπ. Μπορείτε εύκολα να εξοικονομήσετε χρήματα για το συνολικό κόστος.

Εκτύπωση πληροφορίες υποδοχή σας στο κάτω μέρος της πρόσκλησης. Κέντρο υποδοχής την τοποθεσία και τη διεύθυνση κάτω από τη διατύπωση πρόσκλησης για την χωρίς επιπλέον κόστος. Βάλτε τις πληροφορίες σε ένα ή τα δύο κάτω γωνίες ως αντίγραφο γωνιά για ένα μικρό επιπλέον κόστος. Αυτό είναι μια τεράστια εξοικονόμηση πάνω από την παραγγελία ξεχωριστές κάρτες λήψης ως ένθετα πρόσκληση.

Παραγγελία ευχαρηστήριας κάρτας κατά την παραγγελία προσκλητηρίων σας. Επιλέξτε informals που ταιριάζουν με τις προσκλήσεις σας και να έχετε τα ονόματά σας εκτυπώνονται σε μία γραμμή στο μπροστινό μέρος της κάρτας αφήνοντας το κενό μέσα για προσωπικές σημειώσεις σας για givers δώρο. Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, προκειμένου κενό ευχαριστήσω-yous από την εταιρεία πρόσκληση σε ποσότητες που να ταιριάζει με τον αριθμό των προσκλήσεων σας (ή περισσότερο). Σύγκριση τιμών και συχνά θα βρείτε την παραγγελία ευχαριστήσω-yous από τις εταιρείες πρόσκληση λιγότερο ακριβά από την αγορά του συσκευασμένου σημειώσεις από τα μεγάλα εκπτωτικά καταστήματα.

Υπολογίζεται ο αριθμός των προσκλήσεων που θα χρειαστείτε πολύ προσεκτικά. Το πιο ακριβό προσκλήσεις είναι τα πρώτα 25-50. Η τιμή μειώνεται δραστικά για κάθε επιπλέον 25. Σε περίπτωση αμφιβολίας για ένα επιπλέον 25. Κατά την παραγγελία επιπλέον προσκλήσεις αργότερα, θα επιβαρύνονται επίσης επιπλέον έξοδα αποστολής και χρωματιστά χρεώσεις μελάνι, αν δεν με μαύρο μελάνι. Για να μην αναφέρουμε τις επιπλέον ημέρες θα πρέπει να περιμένετε για την παράδοση που μπορεί να καθυστερήσει την αποστολή των προσκλήσεων σας για τους καλεσμένους σας.

Εκτός από το κόστος μιας καλλιγράφος από την κατοχή κάποιου με όμορφη καλλιγραφία διεύθυνση προσκλήσεις σας ή οι φάκελοι που εκτυπώνονται με χρήση του υπολογιστή σας. Παραγγελία επιπλέον φακέλους (και τα δύο εσωτερικά και εξωτερικά) με τις προσκλήσεις σας, έτσι θα έχετε την αφθονία σε περίπτωση χειρόγραφες ή εκτυπωτή λάθη.

Ζητήστε από τους φίλους και την οικογένεια για να σας βοηθήσει να συγκεντρώσει τις προσκλήσεις σας. Μίσθωση κάποιος για το σκοπό αυτό μπορεί να είναι ένα έξοδο μπορείτε εύκολα να αποφύγετε.

One Response to “Πολυτέλεια στο Γάμο σας”

  • Ο Γάμος των ονείρων σας σ΄ενα πανέμορφο τοπίο με πρωτότυπες δημιουργίες
    που θα κάνουν τη διαφορά!
    Ο Γάμος είναι μια ιδαίτερα προσωπική υπόθεση. Τα Προσκλητήρια που έγιναν Μόδα
    Ομολογώ πως αυτά πρέπει να είναι ίσως τα πιο πρωτότυπα προσκλητήρια γάμου που έχω συναντήσει τελευταία. Έξυπνα Κείμενα & Μοντέρνα Σχέδια!

Leave a Reply