Γάμος Προσκλητήρια

Η Τελετή κεριών ενότητας έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής και συμβολική πτυχή των γάμων κατά τα τελευταία 10 χρόνια. Ο φωτισμός των κεριών ενότητας συμβολίζει τη νέα ένωση των δύο σύζυγοι, δύο άτομα που γίνονται ένα με το γάμο.

Προσκλητήρια ΓάμουΈνα κερί ενότητας είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από κεριά: μια μεγάλη ενιαία κερί στο κέντρο, με δύο λεπτές λαμπάδες και στις δύο πλευρές. Τα κεριά τοποθετούνται σε κατόχους, είτε μια ειδική ενότητα κηροπήγιο ή μεμονωμένες βάσεις. Το κερί ενότητας τοποθετείται συχνά μακριά στην πλευρά της περιοχής όπου η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της τελετής, το ζευγάρι θα αναλάβει κάθε ένα αναμμένο δαδί, και μαζί θα ανάψει το μεγάλο κερί κέντρο, που συμβολίζει την ενότητα και τη δέσμευσή τους ο ένας στον άλλο.

Δεν υπάρχει «πρότυπο» τρόπος για την εκτέλεση της τελετής κεριών ενότητας, ούτε υπάρχει ένα συγκεκριμένο σημείο όπου θα γίνει μέσα από την τελετή. Είναι πολύ κοινό να έχει την τελετή κεριών ενότητας μετά την ανταλλαγή των δακτυλίων και πριν από την αναγγελία της συζύγου και της συζύγου. Αλλά ένα πολύ ωραίο πράγμα για αυτήν την τελετή είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί και οι επιμέρους λεπτομέρειες είναι εντελώς μέχρι σας.

Εδώ είναι μερικές ιδέες για να σας βοηθήσει με τον σχεδιασμό της τελετής κεριών ενότητας σας:

 • Πριν από την τελετή: Η περιοχή κερί ενότητα έχει συσταθεί. Είναι συχνά μια καλή ιδέα στο φως τα φυτίλια μπροστά από το χρόνο, στη συνέχεια, χτύπημα τους έξω. Μια προ-κάηκαν φυτίλι είναι πιο εύκολο στο φως (πολλά ζευγάρια έχουν στη μέση της τελετής τους και δεν θα μπορούσε να πάρει το φυτίλι στο φως!)
 • Φωτισμός της εκλεπτύνει: Υπάρχουν πολλές διαφορετικές παραλλαγές για το φωτισμό της εκλεπτύνει πλευρά.
   Μερικοί άνθρωποι τους έχουν ήδη κάψιμο πριν από την τελετή ξεκινά, για να συμβολίσει τη νύφη και το γαμπρό ως άτομα. 

  • Μπορείτε να επιλέξετε να έχουν την μητέρα της νύφης και του γαμπρού κάθε φως ένα κερί με ιδιαίτερη μουσική να παίζει, ενώ αυτό συμβαίνει.
  • Η μητέρα του γαμπρού είναι συνοδεία σε είτε από έναν κλητήρα ή ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας νύφες, όπου θα ανάψει τότε ένα κωνικό τότε δεν μπαίνει στη θέση της. Η μητέρα της νύφης είναι συνοδεία σε από το γαμπρό τον εαυτό του, έναν κλητήρα ή ένα αρσενικό μέλος της οικογένειας γαμπροί, όπου και θα ανάψει το άλλο κωνικό, τότε παίρνει τους συνοδεύει με την έδρα της. Αυτή τη στιγμή η μουσική bridesmaids αρχίζει και η τελετή ξεκινά.
  • Ο γαμπρός θα ανάψουμε ένα κωνικό πριν από την τελετή, και αφού η νύφη είναι συνοδεία σε, θα το φως δαδί της.
   Εάν το ζευγάρι φέρνουν τα παιδιά στο γάμο, μπορείτε να επιλέξετε να έχουν τα παιδιά το φως της εκλεπτύνει.
 • Φωτισμός το κερί κέντρο: Το ζευγάρι θα κινηθεί προς την περιοχή όπου το κεριών ενότητας εμφανίζεται. Κάθε ένας θα πάρει κωνικό, και μαζί θα ανάψει το μεγάλο κερί κέντρο.
  Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν να σβήσει εκλεπτύνει τους, για να συμβολίσει τη δέσμευσή τους ο ένας στον άλλο και ως μια επίδειξη ενότητας τους. Άλλα ζευγάρια αφήνουν εκλεπτύνει τους αναμμένα, για να συμβολίσει ότι είναι ακόμα άτομα ακόμα κι αν έχουν ενωθεί σε γάμο. Δεν έχει σημασία αν σκοπεύετε να κρατήσετε εκλεπτύνει σας αναμμένη είτε όχι, η επιλογή είναι εντελώς μέχρι σας.

Ορισμένα ζευγάρια επιλέγουν να έχουν ένα ειδικό τραγούδι που παίζεται ενώ είναι φωτισμό του κεριού ενότητας. Κάθε τραγούδι που επιθυμείτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί? Λαϊκά τραγούδια κεριών ενότητας περιλαμβάνουν «εδώ και τώρα” με Luther Vandross, “Ava Μαρία”, “Grow Old With Me” από τον John Lennon ή Mary Chapin Carpenter, και “Για να σας κάνει να νιώσετε αγάπη μου” από τον Garth Brooks. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να έχουν μια ειδική διαβάσει ποίημα ή μπορείτε να επιλέξετε να έχετε ένα λεπτό σιγής.
Εάν έχετε μια εξωτερική τελετή, μπορείτε να θελήσετε να λαμβάνεται υπόψη όχι μόνο προ-φωτισμού τα φυτίλια των κεριών, αλλά και τη θέση τους μέσα στο γυαλί λαμπτήρες τυφώνας για να τους προστατεύσει από τον άνεμο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από το να είναι έξω και ο αέρας σας εμποδίζει από το φωτισμό κεριών σας! Μπορείτε να βρείτε τους λαμπτήρες τυφώνα σε μια ποικιλία μεγεθών και σχημάτων στα περισσότερα καταστήματα τεχνών, τμήμα ή έκπτωση.

Η τελετή κεριών ενότητας είναι μη-θρησκευτικό, το οποίο σημαίνει ότι δεν έχει θρησκευτική σημασία. Αυτό το καθιστά μια δημοφιλή επιλογή για τις δύο θρησκευτικές και μη θρησκευτικές τελετές ίδια. Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε? Πολλά σπίτια της λατρείας δεν μπορούν να επιτρέψουν αυτήν την τελετή, έτσι αν έχετε την καρδιά σας σε αυτό, μπορεί να χρειαστεί να ελέγξετε με τους κατάλληλους ανθρώπους για να δούμε αν αυτό επιτρέπεται.

Κάλεσμα Γάμου Πληροφορίες για τα προσκλητήρια της φωτογραφίας

Comments are closed.