Ιδέες για Διακόσμηση Βάπτισης

Επιλέγοντας ένα δώρο για μια νέα μαμά ή ο μπαμπάς μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Τα Βάπτιση είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε μια νέα μητέρα με το νεογέννητο μωρό της. Νέες μητέρες μπορούν να εγγραφούν σε μητρώο δώρο για την αποφυγή διπλών δώρα και να δείξει τις προτιμήσεις δώρων της. Εδώ είναι μερικές καλές ιδέες δώρων για τα Βάπτιση:

1) Πάνες – πάνες είναι ένα δημοφιλές δώρο για τα Βάπτιση. Κάθε νέα μητέρα θα χρειαστεί την αφθονία των πανών για το νέο μωρό της και αυτό είναι ένα πολύ ασφαλές δώρο για να πάρει, αν δεν έχετε οποιεσδήποτε άλλες ιδέες ή δεν ξέρετε τι άλλοι άνθρωποι παίρνουν.
Προσκλητήρια Βάφτισης
2) Εξατομικευμένη Κουβέρτα – Ένα εξατομικευμένο κάλυμμα είναι ένα ωραίο δώρο για ένα νέο μωρό. Έχοντας το όνομα στην κουβέρτα του δίνει μια προσωπική επαφή και να κάνει ένα μεγάλο αναμνηστικό ακόμα και μετά το βρέφος το ξεπερνά.

3) Γεμιστές Ζώα – Ένα νέο μωρό χρειάζεται την αφθονία των παιχνιδιών για να διασκεδάστε. Γεμισμένα ζώα είναι πάντα μια συμπάθεια μεταξύ των νεογνών. Ένα αρκουδάκι είναι το πιο παραδοσιακό δώρο, αλλά άλλα γεμισμένα ζώα είναι επίσης αποδεκτά δώρα.

4) Καλάθια δώρων μωρών – τα καλάθια δώρων μωρών μπορεί να περιέχει μια ευρεία ποικιλία των προμηθειών μωρών σε αυτά, συμπεριλαμβανομένης της το μωρό σκουπίζει, πάνες, ρούχα, και ακριβώς για τίποτ ‘άλλο που μπορούν να χωρέσουν. Τα καλάθια δώρων μπορούν επίσης να είναι προσαρμοσμένη στη νέα μητέρα, ως ένδειξη εκτίμησης. Τέτοια δώρα μπορούν να περιλάβουν τα γαστρονομικά τρόφιμα, τα κεριά και άλλα διακοσμητικά αναμνηστικά.

5) Ενδύματα μωρών – ένα νέο μωρό δεν μπορεί ποτέ να έχει πάρα πολλά ρούχα. Ρούχα μπορούν να έρθουν σε μια ποικιλία από στυλ και μπορεί να περιλαμβάνουν καπέλα, μποτάκια, και άλλα αξεσουάρ.

6) Αξεσουάρ Baby – Νέα μωρά απαιτούν πολλά εξαρτήματα. Σαλιάρες μωρού είναι δημοφιλείς, καθώς blankies. Άλλες ιδέες περιλαμβάνουν μπιμπερό, πιπίλες, και ψηλές καρέκλες.

7) Πουκάμισα για τη μαμά και τον μπαμπά – T-shirt μπορεί να είναι ένα ωραίο δώρο για τις νέες μαμάδες και μπαμπάδες. Μερικά κοινά ρητά σε αυτά τα πουκάμισα είναι “νέα μαμά” ή “Νέα μπαμπά». Μερικά πουκάμισα λένε επίσης “mom για να είναι” ή “μπαμπά να Be” – ένας τρόπος για να αφήσουμε όλοι γνωρίζουν ότι ένα νέο παιδί είναι στον τρόπο.

8] Αναμνηστικά – Διάφορα αναμνηστικά θα κάνουν επίσης συμπαθητικός παρουσιάζουν σε ένα Βάπτιση. Μωρό κορνίζες μπορούν να κρατήσουν τις εικόνες του νέου μωρού ή την οικογένεια για τα επόμενα χρόνια. Άλλες αναμνηστικά περιλαμβάνουν τα ειδώλια και τα διακοσμητικά κεριά.

Προσκλητήρια Βάπτισης Πληροφορίες  για τα προσκλητήρια της φωτογραφίας

Comments are closed.